loading

Biztonság és védelem kéz a kézben járnak.

A tetszetős megjelenés és a rendezettség mindenféle üzleti környezetben alapvető fontosságú. Az Opel Movanót magas szintű aktív és passzív biztonsági elemekkel, valamint az utasteret és a rakteret egyaránt védő intelligens biztonsági rendszerrel tervezték.

Opel Movano - ESP®

ESP®

A legújabb generációs ESP® visszagurulás-gátlóval, utánfutó-stabilizáló rendszerrel és továbbfejlesztett kipörgésgátló funkcióval a jelentős mértékben továbbfejlesztett biztonsági szint része, az utas- és rakományvédelemmel együtt.

Holttértükör

Egyszerű, de okos módja a stressz csökkentésének: az első utasoldali napellenzőre szerelt nagy, domború tükörből a holttér még nagyobb részét belátja szűk helyen tolatáskor.

Sávelhagyásjelző

Az Opel Movano Kombi és Busz alapfelszereltségéhez tartozó sávelhagyásjelző figyelmezteti, ha jelzés nélkül kezd kisodródni a forgalmi sávból. Irányjelzés nélküli sávváltás esetén a rendszer aktiválódik, és hallható, látható riasztást ad ki.

Opel Movano – Statikus kanyarvilágítás

Statikus kanyarvilágítás

Kis sebességnél az irányjelző kapcsolója és a kormánykerék szöge hozza automatikusan működésbe: pontosan oda irányítja a fénycsóvát, ahol szükség van a megvilágításra.

Opel Movano – Utasoldali légzsák kikapcsolása

Utasoldali légzsák kikapcsolása

Az Opel Movano hárompontos biztonsági övvel védi minden utasát. Az alapfelszereltséghez tartozó első utasoldali légzsák kikapcsolható. Első oldallégzsákok külön rendelhetők.

Opel Movano – Távfényasszisztens

Távfényasszisztens

Az Opel Movano Kombi és Busz változat opcionális távfényasszisztense automatikusan tompított fényszóróra kapcsol, ha másik járművet észlel elöl, így biztonságosabbá és könnyebbé teszi az éjszakai vezetést. Amikor az út üres lesz, ismét visszakapcsol a távolsági fényszóróra.

Opel Movano – Parkolóradar

Parkolóradar

A parkolóradar tolatáskor hangjelzéssel figyelmeztet a véletlen sérülések elkerülése érdekében.

Opel Movano – háromgombos kulcs

Háromgombos kulcs

A kulccsal egymástól függetlenül nyitható és zárható mindkét első ajtó, vagy a hátsó és oldalsó ajtók, vagy valamennyi ajtó.

 • 1-es gomb
  - egyszer megnyomva: kinyitja mindkét fülkeajtó zárját
  - kétszer megnyomva: kinyitja valamennyi ajtó zárját
 • 2-es gomb (csomagtérajtó nyitása)
  - egyszer megnyomva: kinyitja az oldalsó és hátsó ajtók zárját
 • 3-as gomb
  - egyszer megnyomva: bezárja valamennyi ajtót
Opel Movano – Riasztóberendezés

Riasztóberendezés

A távirányítású riasztóberendezés térbeli mozgásérzékelőkkel védi a teljes járművet (motortér, fülke és raktér) a behatolás ellen.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

+) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően.

Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

+++) Kifutott járművek / könnyű haszonjárművek: Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU alapmodellre vonatkozik. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján), az üzemkész jármű súlyát figyelembe véve, a rendeletben meghatározottak szerint történik. További tartozékok használata és a gyárilag beépített extra felszereltség a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokat eredményezhetnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Kizárólag a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, és eltérhetnek a valós vezetési körülmények között elért tényleges üzemanyag-fogyasztástól, amelyet nagymértékben befolyásolhat a vezetési stílus és az üzemeltetési körülmények. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és össztömegét, és csökkentheti a vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel, továbbá 125 kg terheléssel értendők. 2 A H-gáz m3/100 km-ben értendő.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő veszteségek illetve kártérítési igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak, az opcionális kiegészítőknek (stb.) az időszakos megváltozása. A bemutatott vagy leírt termékek közül némelyek csak bizonyos országokban kaphatók, vagy csak felár megfizetése mellett. Az Opel fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát. Az Ön országában érvényben lévő termékspecifikációkról Opel Márkakereskedőjénél tájékozódhat.
promo 
Ugrás az oldal tetejére